Telinele se curata, se spala, li se taie un capacel si se scobesc. Ceapa se toaca si se pune intr-un vas cu ulei la calit pe foc mic. Se adauga apoi c
Telinele se curata, se spala, li se taie un capacel si se scobesc. Ceapa se toaca si se pune intr-un vas cu ulei la calit pe foc mic. Se adauga apoi carnea tocata si amestecata cu paine muiata in apa si stoarsa. Se lasa totul la prajit, pe foc mic si se amesteca pana cand carnea incepe sa se rumeneasca. Se ia apoi carnea de pe foc si se adauga, dupa ce s-a racit, patrunjelul tocat, oul, sare si piper. Se amesteca totul bine si se umplu telinele apoi. Se pun 3-4 linguri de ulei intr-un vas si se lasa sa se infierbante. Dupa aceea se adauga telinele umplute si se lasa sa se prajeasca putin. Se scot apoi telinele din vas si se pun deoparte, iar in uleiul ramas se pune la rumenit cea de-a doua ceapa tocata marunt. Se adauga apoi faina, bulionul de rosii si se introduc telinele, patrunjelul tocat si apa cat sa le acopere. Se sareaza totul si se introduce vasul la cuptor, la fiert.
Se servesc calde, cu smantana deasupra.
Alte retete:
Ardei umpluti
Cartofi la cuptor
Placinta de dovleac
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios