Pentru telina cu carne de vita carnea se spala, se curata de pielita, se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru telina cu carne de vita carnea se spala, se curata de pielita, se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. telina radacina se curata, se spala si se taie felii pe lungime. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Carnea se sareaza, se inabusa impreuna cu ceapa in 50 ml ulei si 100 ml apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml apa rece, pasta de tomate, cuburile MAGGI, cantitatea de apa necesara fierberii (cca 1 l), sare si se continua fierberea cca 30 minute. telina se inabusa separat in 100 ml ulei si se adauga treptat cca 200 ml apa; se continua inabusirea. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga telina si rosii si se mai fierb cca 10 minute. La finalul fierberii, se adauga vin.
Telina cu carne de vita se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post