Untul se freaca cu faina, sarea, patrunjelul, busuiocul si cu 2 linguri de apa. Se framanta bine si se acopera vasul. Se lasa 1 ora. Pentru umplutura
Untul se freaca cu faina, sarea, patrunjelul, busuiocul si cu 2 linguri de apa. Se framanta bine si se acopera vasul. Se lasa 1 ora.
Pentru umplutura, untul se topeste intr-o tigaie, se adauga ceapa maruntita si se caleste 2 minute, apoi se pune si carnea, care se prajeste pana se albeste. Se adauga amestecul chutney, sosul de chili, sare, piper si se fierbe 2 minute, apoi se lasa la prajit. Umplutura trebuie sa fie „uscata”.
Aluatul se intinde la aprox 30x40 cm se pune in tava pe hartie de copt apoi se intinde umplutura pe mijloc, marginile aluatului se ung cu ou si se acopera umplutura cu el. Cu o furculita se strapunge din loc in loc si se unge cu oul ramas. Se coace in cuptor la 200 de grade cam 30 de minute.
Alte retete recomandate
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparatIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala