Tas Kebap

Carnea se opareste dupa care se taie bucati mici si se pune impreuna cu ceapa taiata solzi, intr-un vas cu ulei, pe foc. Se adauga apa, sare, piper s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne de berbec
  • 2 cepe
  • 1 paharel vin
  • 1 lingura bulion de rosii
  • cimbru
  • 1 pahar apa
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei

Mod de preparare

Carnea se opareste dupa care se taie bucati mici si se pune impreuna cu ceapa taiata solzi, intr-un vas cu ulei, pe foc. Se adauga apa, sare, piper si putin cimbru si se lasa la fiert, pana scade apa, iar carnea s-a rumenit. Se adauga apoi bulionul de rosii, vinul si foarte putina apa. Se lasa totul la fiert, pana scade iar sosul devine gros.


Se serveste cu cartofi piure.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Chiftele

Tocanita de pui

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post