Tarta de pui cu legume

Se taie carnea si se fierbe in apa cu sare. Se caleste in ulei prazul, telina, morcovii, cartofii si ciupercile, toate taiate in bucati. Dupa ce s-au

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 fire de praz
  • 200 gr mazare
  • 1 linguri faina
  • 200 gr ciuperci
  • 3 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 400 ml supa de legume
  • 1 ou
  • 400 gr aluat pentru placinta
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea si se fierbe in apa cu sare. Se caleste in ulei prazul, telina, morcovii, cartofii si ciupercile, toate taiate in bucati. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga faina si se lasa la calit 2 minute. Se adauga apoi treptat supa de legume si se amesteca incet, sa nu se formeze cocoloase. Dupa ce incepe sa se ingroase, se adauga sare, piper si se ia de pe foc. Separat, se tapeteaza o tava de tarta cu ulei si se intinde jumatate din aluatul de placinta. Se adauga amestecul de legume, apoi se presara bucatele de carne. Deasupra se intinde cealalta foaie de aluat. Se inteapa din loc in loc cu o furculita, se unge cu ou batut si se coace la foc potrivit.


Se serveste atat calda cat si rece.

Alte retete culinare:

Papanasi fierti Cartofi la cuptor Legume la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cheesecake cu capsuni

Delicii de Paste! Este prima data cand fac un cheesecake la rece. Cand am vazut acest cheescake, am fost atrasa de modul in...

Desert cheesecake cu capsuni
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide