Sunca umpluta

Sunca se fierbe pana se inmoaie, iar ouale pana devin tari. Cozonacul si ouale se taie bucati mici la care se adauga piper, frunze de pantrunjel si de

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de sunca
  • 1 cozonac impletit
  • 10 oua
  • sare dupa gust
  • frunze de patrunjel
  • piper macinat dupa gust
  • delikat dupa gust

Mod de preparare

Sunca se fierbe pana se inmoaie, iar ouale pana devin tari. Cozonacul si ouale se taie bucati mici la care se adauga piper, frunze de pantrunjel si delikat. Umplutura asta se stropeste de mai multe ori cu sucul in care s-a fiert sunca. Sunca fiarta se taie in lung in trei bucati si se pune pe o tava lunga de sticla. Dedesupt se pune partea cu soric peste care se pune umplutura, apoi iarasi o bucata de sunca apoi umplutura si deasupra sunca. Restul umpluturii se pune peste sunca fierbinte.

Dupa racire se poate pastra la frigider.
La servire se poate decora cu felii de oua fiert si frunze de patrunjel. Se serveste cu mustar, hrean.

Alte retete mancare recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Healthy Smoothie cu Catina si seminte Chia

foto credit Tudor Raiciu

Healthy Smoothie cu Catina si seminte Chia
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide