Sunca in bere (Bierschinken)

Se spala carnea si se pune multa sare pe ea. Se face o marinata de sare si se pune carnea in ea si se pune la rece pentru 3 saptamini. Intre timp se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cca. 3 – 3
  • 5 kg de pulpa de porc (o bucata)
  • multa sare
  • usturoi
  • 4 linguri de mustar
  • 2 linguri miere
  • ¾ l bere

Mod de preparare

Se spala carnea si se pune multa sare pe ea.

Se face o marinata de sare si se pune carnea in ea si se pune la rece pentru 3 saptamini.

Intre timp se intoarce.

Se usuca apoi carnea cu o cirpa si se unge cu mujdei de usturoi.

Se pune carnea in cuptor (220°C, 2 ore) la copt.

Se amesteca mustarul si mierea si se unge carnea de mai multe ori si se varsa berea peste ea.

Dupa 2 ore e carnea gata .


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert croissante cu unt si scortisoara

Ador diminetile langa o cafea proaspata...si parca ar mai merge ceva :) Voi pregati astazi rapid niste croissante cu unt si...

Desert croissante cu unt si scortisoara
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide