Se unge tava cu ulei de masline si se acopera cu felii de sunca. Se adauga spanacul oparit si condimentat cu sare, piper si putin praf de usturoi. Se
Se unge tava cu ulei de masline si se acopera cu felii de sunca.
Se adauga spanacul oparit si condimentat cu sare, piper si putin praf de usturoi.
Se sparg ouale intregi peste spanac in mici adancituri facute cu dosul lingurii si se adauga 5-6 linguri de smantana lichida.
Se rade deasupra telemeaua sau feta si putina mozarella.
Se da la cuptor pana cand ouale s-au copt.
Am servit-o cu sos de smantana si hrean.
Pofta buna!
Reteta Sunca gratinata in stil florentin a fost propusa de arcadia pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Tarta cu carne tocata si ciuperci,
Tarta cu cascaval si conopida,
Tarta cu Branza
Am facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficatei