Stufat de piept de pui

Se pune pieptul de pui in apa la fiert cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de condimente. Intr-o alta cratita pana ce pieptul de pui se fierbe se calest

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5-6 legaturi de marar
  • 1 piept de pui
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 cutie mica pasta de rosii
  • foi de dafin

Mod de preparare

Se pune pieptul de pui in apa la fiert cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de condimente.

Intr-o alta cratita pana ce pieptul de pui se fierbe se caleste ceapa si usturoiul in putin ulei, se adauga mararul tocat marunt, pieptul de pui aproape fiert taiat bucati, foi de dafin, si se lasa la fiert inca aprozimativ 30 de minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare

Rosii umplute cu piept de pui(gaina),

Salata de legume si pui-fierte pe abur,

Salata Caesar,

Salata de pui,

Salata germana,

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala