Stufat de miel cu usturoi

Pentru stufatul de miel cu usturoi se taie carnea de miel in bucati potrivite care se prajesc cu o lingura de grasime. Se adauga un praf de faina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne
  • 40 fire ceapa verde
  • 20 fire usturoi verde
  • 2 linguri untura
  • 1 lingurita de faina
  • 1 pahar de bors sau
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura bulion
  • sare.

Mod de preparare

Pentru stufatul de miel cu usturoi se taie carnea de miel in bucati potrivite care se prajesc cu o lingura de grasime. Se adauga un praf de faina. Separat se oparesc firele de ceapa si de usturoi verde. Se innoada fiecare fir in forma de opt. Se prajesc usor in putina untura, fara sa se ingalbeneasca. Se pun in cratita cu carne, se adauga un pahar de bors fiert si limpezit, indoit cu apa, sare, bulion de rosii. Dupa ce a inceput sa fiarba, se da la cuptor si se lasa sa fiarba inabusit, pana scade cat trebuie. Mai putin aspectuoasa, dar la fel de gustoasa, se poate face mancarea taind ceapa si usturoiul in bucatele, in loc sa fie innodate.


Stufatul de miel cu usturoi se serveste cald.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide