Stufat de miel cu ceapa si usturoi

Se alege ceapa si usturoi tinar, pentru ca sa fie fraged. Se fac colacei sau se taie in bucati, se fierb si se adauga peste carnea care a fost inabusi

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 30 fire ceapa verde
  • 30 fire usturoi verde
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri grasime
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Se alege ceapa si usturoi tinar, pentru ca sa fie fraged. Se fac colacei sau se taie in bucati, se fierb si se adauga peste carnea care a fost inabusita in grasime. Se umple cu zeama in care au fiert ceapa si usturoiul si se lasa sa mai fiarba. La sfirsit, se adauga bulionul sau rosiile, faina desfacuta in apa rece si se acreste dupa gust cu otet. Cine doreste poate pune si un virf de cutit de zahar.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors