Carnea de miel se taie bucatele mici si se pune intr-un vas cu 3 linguri de ulei, la inabusit, pe foc mic. Se intoarce pe toate partile, dupa care se
Carnea de miel se taie bucatele mici si se pune intr-un vas cu 3 linguri de ulei, la inabusit, pe foc mic. Se intoarce pe toate partile, dupa care se presara o lingurita faina si se toarna apa cat sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba incet. In acest timp se curata si se taie bucati ceapa si usturoiul, apoi se pun la oparit in apa fierbinte. Se scot si se adauga apoi peste carne. Se mai adauga sucul de rosii, verdeata tocata, sare si se lasa pe foc mic sa fiarba bine.
Se serveste cald.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Tocanita de pui Ciorba radauteana
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios