Stufat de miel

Carnea de miel se taie bucatele mici si se pune intr-un vas cu 3 linguri de ulei, la inabusit, pe foc mic. Se intoarce pe toate partile, dupa care se

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 1 lingurita faina
  • 12 legaturi de ceapa verde
  • 12 legaturi de usturoi verde
  • patrunjel si marar verde
  • 1 jumatate ceasca suc de rosii
  • sare
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Carnea de miel se taie bucatele mici si se pune intr-un vas cu 3 linguri de ulei, la inabusit, pe foc mic. Se intoarce pe toate partile, dupa care se presara o lingurita faina si se toarna apa cat sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba incet. In acest timp se curata si se taie bucati ceapa si usturoiul, apoi se pun la oparit in apa fierbinte. Se scot si se adauga apoi peste carne. Se mai adauga sucul de rosii, verdeata tocata, sare si se lasa pe foc mic sa fiarba bine.


Se serveste cald.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor Tocanita de pui Ciorba radauteana

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post