Stufat cu carne de miel sau oaie

Intr-o tigaie mare se pun doua trei linguri de ulei in care se rumenesc ceapa si usturoiul taiate marunt. In cratita in care vom gati acest fel se pun

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de miel sau oaie(poate fi si cu os)
  • doua trei legaturi de ceapa verde
  • doua trei legaturi de usturoi verde
  • sos de rosii
  • rosii
  • ulei de masline

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare se pun doua trei linguri de ulei in care se rumenesc ceapa si usturoiul taiate marunt.

In cratita in care vom gati acest fel se pune ulei si se frige carnea pe toate partile.

Se adauga ceapa si usturoiul rumenite, se pune sosul de rosii si rosiile eventual taiate felioare.

Se da la cuptor.
Pofta buna!

Reteta stufat cu carne de miel sau oaie a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro

Alte retete cu miel gasiti aici:

Cotlete de miel cu mere,

Drob de miel

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura

un dulce de nerefuzat ;)

Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide