Sticky pork belly

Sticky pork belly este o reteta cu piept de porc de-ti vine sa te lingi pe degete! :)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg. piept de porc
  • sare
  • piper
  • 2 lgt. cu boia de ardei dulce
  • 2 lgt. cu cimbru
  • 8 catei de usturoi
  • 2 lgt. cu mustar dulce
  • 1 lg. cu miere
  • 1 cutie de bere

Mod de preparare

Bucatile de piept de porc se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru si mustar si se lasa la marinat, in frigider, cel putin 1 ora. Apoi se aseaza intr-o tava, se presara usturoi tocat marunt, se glazureaza cu miere, se toarna o cutie de bere, tava se acopeara cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 1 ora.



Pieptul de porc astfel gatit este foarte delicios, se serveste imediat ce a fost scos de la cuptor cu garnitura din piure sau cartofi copti cu rozmarin si o salata din varza alba.

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Turta dulce

Pentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...

Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...

Parteneri
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce