Pentru steak de vitel cu ficat de pui carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate. Ficatul de pui se spala si se taie jumatati. Cartofii se curata de coaja.
Pentru steak de vitel cu ficat de pui carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate. Ficatul de pui se spala si se taie jumatati. Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie sferturi si se fierb in apa cu sare. Faina se cerne. Mazarea conserva se scurge de lichid, se trece sub jet de apa rece. Ouale se trec sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in ulei cu 100 ml apa si se scot separat. in jiul ramas se inabusa ficatul, care dupa aceea se adauga peste carne impreuna cu 250 ml apa fiarta, mazare, sare si piper; se fierb 10 minute. Din cartofi, unt, lapte si sare se prepara un piure.
Steakul de vitel cu ficat de pui se serveste cald, cu garnitura din mazare, piure de cartofi si rondele de ou; deasupra se presara patrunjel verde.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala