Specialitate de pui

In vas de Jena se pun straturi alternative din carne de pui, bucatele de brinza (cascaval), ciuperci, carne de porc. Separat se pregateste un sos di

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. carne de pui dezosata
  • taiata fisii; 300 gr. ceafa de porc
  • taiata fisii; 500 gr. ciuperci (de preferinta proaspete); 200 gr. brinza topita sau cascaval afumat; 500 gr. smintina; 3-4 linguri mustar; 2-3 cubulete supa de pui; 200 ml vin alb sec; condimente: piper
  • chimion
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • 4-5 catei usturoi
  • sucul de la jumatate de lamiie

Mod de preparare

In vas de Jena se pun straturi alternative din carne de pui, bucatele de brinza (cascaval), ciuperci, carne de porc.

Separat se pregateste un sos din smintina, mustar, cubuletele de supa sfarimate, vinul, condimentele si sucul de lamiie. Se amesteca bine si se toarna peste mincare. Vasul se acopera cu capacul si se coace la 150 de grade in cuptor, pina se evapora toata apa.


Se serveste cu garnitura de legume sau orez

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors