Spata de porc

Untul se pune intr-un vas pe foc si se adauga peste el carnea. Dupa ce s-a rumenit, se toarna peste ea supa, vinul, ceapa tocata marunt impreuna cu c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg spata
  • 100 gr unt
  • 1 pahar supa de carne
  • 400 ml vin alb
  • sare
  • piper boabe
  • 1 ceapa
  • 2 cuisoare

Mod de preparare

Untul se pune intr-un vas pe foc si se adauga peste el carnea. Dupa ce s-a rumenit, se toarna peste ea supa, vinul, ceapa tocata marunt impreuna cu cuisoarele. Se potriveste la gust de sare, se adauga 5-6 boabe de piper si se da la cuptor, sa fiarba aproximativ doua ore la foc mic.


Se serveste cu sosul din tava si cu piure de cartofi sau de linte.

Alte retete:

Tocanita de pui

Mancare de mazare

Sarmale de post

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce