Spata de miel in foitaj

Se incinge uleiul amestecat cu untul si se rumeneste bucata de carne pe toate partile, timp de 10 minute. Se pune sare si piper. Se intinde o foaie di

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 spata de miel
  • 400 g aluat foitaj
  • 1 ou
  • 25 g unt
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • tarhom
  • cimbru

Mod de preparare

Se incinge uleiul amestecat cu untul si se rumeneste bucata de carne pe toate partile, timp de 10 minute. Se pune sare si piper. Se intinde o foaie din aluat de foitaj (poate fi cumparat din comert) si se infasoara in ea bucata de carne. Se lipesc capetele si se pune in tava. Se unge cu galbenus si se introduce la cuptor pentru 25 minute.
Se serveste cu garnitura de legume natur.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors