Spanac cu perisoare

Se fierbe spanacul in apa cu sare, se toaca, se amesteca bine cu untul si laptele, se adauga perisoarele fierte si se lasa la foc mic inca cinci minut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g spanac
  • 1/2 lingurita de unt
  • 1 lingura de lapte
  • sare
  • Pentru perisoare: 150 g carne
  • 2 felii de paine neagra (fara coaja)

Mod de preparare

Se fierbe spanacul in apa cu sare, se toaca, se amesteca

bine cu untul si laptele, se adauga perisoarele fierte si se

lasa la foc mic inca cinci minute.

Perisoarele se prepara trecand de 2-3 ori carnea prin masina de tocat, impreuna cu painea inmuiata in apa si stoarsa.

Se sareaza, se framanta amestecul pana se mogenizeaza si se prepara perisoare care se lasa la fiert timp de 20-30 de minute intr-o strecuratoare, deasupra unei oale acoperite, cu apa clocotita.
Pofta buna!

Alte retete de paste gasiti aici:

Ravioli cu urzici

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata de ceapa I

Am incercat sa fac aceasta dulceata deosebita din curiozitate. Am gasit doua feluri deosebite si le-am facut pe amandoua....

Dulceata de ceapa I
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide