Pentru spanac cu carne de vita spanacul se curata, se spala in mai multe ape reci, se opareste, se scurge de apa si se taie bucati mari.
Pentru spanac cu carne de vita spanacul se curata, se spala in mai multe ape reci, se opareste, se scurge de apa si se taie bucati mari. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, apoi se opareste si se indeparteaza apa. Carnea se curata de pielita, se spala si se portioneaza. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala: 50 g se taie felii subtiri si din 50 g se extrage sucul. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Bucatile de carne se sareaza, se inabusa impreuna cu ceapa in ulei cu 150 ml apa, se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 50 ml apa rece, jumatatea de cub MAGGI, usturoi, sare, cantitatea de apa necesara fierberii si se mai fierb aproximativ 20 minute. Cand carnea este aproape fiarta se adauga spanacul, continuand fierberea 15 minute; inainte de a se retrage vasul de pe foc se adauga piper si suc de lamaie.
Spanacul cu carne de vita se serveste cald, cu decor de felii de lamaie.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post