Am topit carnea, am scurs-o de grasime si am zvarlit-o intr-o oala spatioasa. Am adaugat spanacul curatat de cozi si spalat bine, intreg. Cand topit
Am topit carnea, am scurs-o de grasime si am zvarlit-o intr-o oala spatioasa. Am adaugat spanacul curatat de cozi si spalat bine, intreg.
Cand topit spanacul, am adaugar ceapa (numai foile verzi) spalata si taiata rondele nu prea mici. Cand s-a topit si ceapa am adaugat mararul, la fel, taiat nu foarte marunt. si la final, patrunjelul tocat si el. Am acoperit si am lasat la fiert pana a sczut aproape toata zeama lasata.
Se poate servi cu ochiuri de ou sau mamaliguta. Reteta Spanac cu carne de la borcan a fost propusa de alina-lili pe forum www.culinar.ro.
Alte retete recomandate:
Cine spune ca sarmalele de post nu sunt bune, nu a incercat reteta asta. Important e sa alegi o varza buna si sa condimentezi...
Sarmale de post