Se poate prepara din carne de pasare, miel, vitel si vaca. Carnea tinara se taie in bucati potrivite, se asaza in cratita, alternind un rind de spanac
Se poate prepara din carne de pasare, miel, vitel si vaca. Carnea tinara se taie in bucati potrivite, se asaza in cratita, alternind un rind de spanac oparit, un rind de carne, presarate cu ceapa taiata fin sau rasa direct, faina si sare. Se termina cu un strat de spanac. Se pune grasimea si zeama de spanac, apoi se acopera si se da la cuptor sau se fierbe pe foc, la aragaz. Cind mincarea este gata, se acreste cu zeama de lamiie si se serveste tot cu zeama de lamiie. Cind carnea este mai batrina, se fierbe mai intii si apoi se asaza in straturi
Se poate servi spanacul si neacrit cu lamiie
Se iau la pachet, la pachetelul vesel desigur, le preparati de seara si le aveti pe masa la prima ora a diminetii :)))) si...
Briose mic dejun