SPAGHETE MILANEZE

Spaghetele se fierb 10 min, se strecoara, si se clatesc cu apa rece. sunca si ciuprcile se taie julien si se calesc la foc mic. Apoi se vor pasa rosii

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g spaghete
  • 50g rosii decojite
  • sunca 50g
  • ciuperci proaspete100g
  • parmezan 100g
  • piper alb 2g
  • busuioc 2
  • oregano 1g

Mod de preparare

Spaghetele se fierb 10 min, se strecoara, si se clatesc cu apa rece. sunca si ciuprcile se taie julien si se calesc la foc mic. Apoi se vor pasa rosiile si se calesc si ele, adaugati sare, piperu, oregano, busuiocul si continuati fierberea. Spre sfirsit adaugati spaghetele fierte si presarati parmezan deasupra.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare

Daca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide