Pentru sote din maruntaie de pui carnea se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc.
Pentru sote din maruntaie de pui carnea se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Maruntaiele de pui si ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa. Se adauga rosii, pasta de tomate, faina dizolvata in 100 ml apa rece, 500 ml apa fiarta, sare, piper, cubul MAGGI si se mai fierb cca 20 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Sote din maruntaie de pui se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala