Sote din maruntaie de pui

Pentru sote din maruntaie de pui carnea se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • rosii proaspete/conserva - 200 g/100 g
  • inimi si pipote de pui - 500 g
  • ficat de pui - 200 g
  • ceapa - 200 g
  • faina - 20 g
  • pasta de tomate - 50 g
  • untura/ulei - 150 g (ml)
  • vin alb - 50 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • 1 cub MAGGI de gaina
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru sote din maruntaie de pui carnea se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Maruntaiele de pui si ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa. Se adauga rosii, pasta de tomate, faina dizolvata in 100 ml apa rece, 500 ml apa fiarta, sare, piper, cubul MAGGI si se mai fierb cca 20 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.

Sote din maruntaie de pui se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala