Sote din maruntaie de pasare

Sote din maruntaie de pasare este o mancare de carne delicioasa. Se serveste cu piure de cartofi, soté de legume sau mamaliguta.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g pipota
  • 300 g ficat
  • 300 g inima
  • 300 g aripioare
  • 400 g din partea mica a pulpei
  • un pahar de vin alb
  • piper
  • sare
  • 2 linguri de bulion sau
  • 200 ml suc de rosii
  • ulei
  • o lingura de faina alba
  • 2 cepe

Mod de preparare

Sote din maruntaie de pasare este o mancare de carne delicioasa. Intr-o cratita de trei sau patru litri, se pun uleiul si maruntaiele si se calesc timp de douazeci de minute pana la o jumatate de ora, pana scade sangele, apoi se scot deoparte si in ulei se adauga cepele tocate marunt la calit. Se toarna un pahar de apa sa se caleasca inabusit, apoi adaugam bulion sau 200 g suc de rosii, faina dizolvata in vin, foi de dafin, carnea si mai lasam sa fiarba timp de treizeci de minute.


Sote din maruntaie de pasare se serveste cu piure de cartofi, soté de legume sau mamaliguta.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala