Sote din maruntaie de pasare

Sote din maruntaie de pasare este o mancare de carne delicioasa. Se serveste cu piure de cartofi, soté de legume sau mamaliguta.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g pipota
  • 300 g ficat
  • 300 g inima
  • 300 g aripioare
  • 400 g din partea mica a pulpei
  • un pahar de vin alb
  • piper
  • sare
  • 2 linguri de bulion sau
  • 200 ml suc de rosii
  • ulei
  • o lingura de faina alba
  • 2 cepe

Mod de preparare

Sote din maruntaie de pasare este o mancare de carne delicioasa. Intr-o cratita de trei sau patru litri, se pun uleiul si maruntaiele si se calesc timp de douazeci de minute pana la o jumatate de ora, pana scade sangele, apoi se scot deoparte si in ulei se adauga cepele tocate marunt la calit. Se toarna un pahar de apa sa se caleasca inabusit, apoi adaugam bulion sau 200 g suc de rosii, faina dizolvata in vin, foi de dafin, carnea si mai lasam sa fiarba timp de treizeci de minute.


Sote din maruntaie de pasare se serveste cu piure de cartofi, soté de legume sau mamaliguta.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors