Pentru spanac cu carne de porc spanacul se curata, se spala de mai multe ori cu apa rece, se opareste, se scurge de apa, se raceste si se taie.
Pentru spanac cu carne de porc spanacul se curata, se spala de mai multe ori cu apa rece, se opareste, se scurge de apa, se raceste si se taie. Pieptul de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc si se decojesc. Usturoiul se curata, se taie marunt. Lamaia se spala; 50 g se taie rondele subtiri, iar la 50 g se extrage sucul. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de carne se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 100 g untura sau ulei cu 100 ml apa. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, rosii, pasta de tomate, piper, usturoi, sare, apa, spanac, carne si se fierb cca 20 minute. Se adauga suc de lamaie.
Spanacul cu carne de porc se serveste cald, cu rondele de lamaie deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post