Carnea se taie fasii. Se curata ceapa si usturoiul.Se taie ceapa julien. Se curata ciupercile si se taie in doua sau in patru.Usturoiul se piseaza. Se
Carnea se taie fasii. Se curata ceapa si usturoiul.Se taie ceapa julien. Se curata ciupercile si se taie in doua sau in patru.Usturoiul se piseaza. Se taie castravetele in doua si se scot samburii. Se taie fasii foarte subtiri care se storc intr-un servet. Se caleste carnea in ulei. Se adauga ceapa si ciupercile si se mai calesc putin.Se adauga usturoiul pisat. Se stinge cu putina apa. Se acopera si se lasa sa fiarba circa 30 de minute. Se adauga vinul alb, se mai lasa putin, apoi se pune smantana si se lasa sa fiarba. Se leaga cu putin amidon. Amestecului i se adauga si castravetele, dupa care se mai incinge putin. Se da gust cu sare si piper. Se serveste pe platou sau farfurie. Se poate manca si cu zdrente de ou.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios