Carnea se taie cubulete si se da intr-un clocot pana se ia spuma. Se ia de pe foc si se spala carnea cu apa rece. Intr-o cratita se caleste ceapa in u
Carnea se taie cubulete si se da intr-un clocot pana se ia spuma. Se ia de pe foc si se spala carnea cu apa rece. Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei, se pune 1/2 lingurita chimen si o lingurita de boia. Se mai amesteca putin, se pune carnea si se umple cratita cu apa. Se lasa la fiert pana este carnea aproape fiarta, cand se adauga suc de rosii dupa gust si delikat. Cand s-a fiert, se face o dresatura cu faina si apa pentru a ingrosa sosul. Se ia de pe foc. Spaghetele se fierb in apa cu sare si putin ulei. Se clatesc cu apa rece.
Se aseaza spaghetele pe farfurie si se toarna sosul peste ele.
Pofta Buna!!!
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparatIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala