Sos de vita cu spaghete

Carnea se taie cubulete si se da intr-un clocot pana se ia spuma. Se ia de pe foc si se spala carnea cu apa rece. Intr-o cratita se caleste ceapa in u

Timp pregatire
2 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • chimen
  • boia de ardei dulce
  • ceapa
  • ulei
  • suc de rosii
  • faina
  • delicat
  • spaghete

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete si se da intr-un clocot pana se ia spuma. Se ia de pe foc si se spala carnea cu apa rece. Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei, se pune 1/2 lingurita chimen si o lingurita de boia. Se mai amesteca putin, se pune carnea si se umple cratita cu apa. Se lasa la fiert pana este carnea aproape fiarta, cand se adauga suc de rosii dupa gust si delikat. Cand s-a fiert, se face o dresatura cu faina si apa pentru a ingrosa sosul. Se ia de pe foc. Spaghetele se fierb in apa cu sare si putin ulei. Se clatesc cu apa rece.
Se aseaza spaghetele pe farfurie si se toarna sosul peste ele.

Pofta Buna!!!

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala