Se taie ciupercile marunt, iar ceapa se curata si se taie solzisori. Se calesc impreuna in untul incins, adaugandu-se sare si piper. Carnea se curata,
Se taie ciupercile marunt, iar ceapa se curata si se taie solzisori. Se calesc impreuna in untul incins, adaugandu-se sare si piper. Carnea se curata, se taie in cubulete si se da prin masina de tocat. Se amesteca intr-un castron ciupercile, carnea, ouale, se adauga cimbru si se omogenizeaza bine. Aceasta compozitie se asaza peste bucata de sorici, care se ruleaza si se leaga cu o sfoara. Se unge o tava cu ulei, se asaza rulada de sorici si se introduce la cuptor.
Alte retete porc recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Aceste bulete erau in mintea mea inca din perioada Sarbatorilor de iarna, insa nu s-au materializat atunci pentru ca am...
Bulete de cartofi