Soricel de piept pui pe cartofi prajiti

Soricelul de piept pui pe cartofi prajiti este o mancare cu carne delicioasa si foarte decorativa. Pieptul de pui se bate cu ciocanul, se condimenteaza si se umple cu sfecla rasa, cascaval.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un piept de pui
  • o lingura de sfecla rosie
  • 2 linguri de cascaval ras
  • o lingura de pesmet
  • o lingura de susan
  • 1 ou
  • piper
  • delicat
  • 200 g ulei
  • 400 g cartofi
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Soricelul de piept pui pe cartofi prajiti este o mancare cu carne delicioasa si foarte decorativa. Pieptul de pui se bate cu ciocanul, se condimenteaza si se umple cu sfecla rasa, cascaval, apoi se ruleaza si se da forma unui soricel, care se da prin ou batut cu sare, apoi prin pesmet si susan, dupa care se prajeste in ulei.


Soricelul de piept pui pe cartofi prajiti, se serveste cu cartofi prajiti in ulei si usturoi tocat pe deasupra.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors