Soricel de piept pui pe cartofi prajiti

Soricelul de piept pui pe cartofi prajiti este o mancare cu carne delicioasa si foarte decorativa. Pieptul de pui se bate cu ciocanul, se condimenteaza si se umple cu sfecla rasa, cascaval.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un piept de pui
  • o lingura de sfecla rosie
  • 2 linguri de cascaval ras
  • o lingura de pesmet
  • o lingura de susan
  • 1 ou
  • piper
  • delicat
  • 200 g ulei
  • 400 g cartofi
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Soricelul de piept pui pe cartofi prajiti este o mancare cu carne delicioasa si foarte decorativa. Pieptul de pui se bate cu ciocanul, se condimenteaza si se umple cu sfecla rasa, cascaval, apoi se ruleaza si se da forma unui soricel, care se da prin ou batut cu sare, apoi prin pesmet si susan, dupa care se prajeste in ulei.


Soricelul de piept pui pe cartofi prajiti, se serveste cu cartofi prajiti in ulei si usturoi tocat pe deasupra.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala