Carnea se taie felii, se bate cu ciocanul pentru snitel si se condimenteaza cu sare, piper, boia dupa gust. Separat intr-o farfurie adinca se bat oual
Carnea se taie felii, se bate cu ciocanul pentru snitel si se condimenteaza cu sare, piper, boia dupa gust. Separat intr-o farfurie adinca se bat ouale ca pentru omleta. Se amesteca pesmetul cu cascavalul si se pune pe o farfurie intinsa, iar pe o alta farfurie se pune faina alba. Se trec feliile de carne prin faina, ou si pesmet cu cascaval dupa care se prajesc in ulei incins.
Se servesc fierbinti
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala