Snitele aburite cu cartofi

Se taie carnea felii, se bate pe ambele parti ca sa ramina subtire si se fierbe in aburi pina se fragezeste. Se scoate si se serveste cu cartofi fiert

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. carne de minzat
  • 10 gr. unt
  • 2-3 buc. cartofi
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Se taie carnea felii, se bate pe ambele parti ca sa ramina subtire si se fierbe in aburi pina se fragezeste. Se scoate si se serveste cu cartofi fierti in coaja, curatati si taiati felii. Peste snitel se pun untul si putina verdeata.
Se serveste cu salata de sfecla fiarta sau coapta, agrementata cu suc de lamiie sau putin otet diluat.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Cannelloni cu ricotta si spanac

Cannelloni cu ricotta si spanac
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide