Una din conditiile pentru ca snitelul vienez sa reuseasca bine este ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor, ci in curmezis. Se taie carnea felii de 1 cm grosime.
Una din conditiile pentru ca snitelul vienez sa reuseasca bine este ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor, ci in curmezis. Se taie carnea felii de 1 cm grosime. Se bat usor cu ciocanul de lemn, astfel incat sa fie subtiate aproape la jumatate. Se sareaza. Se dau in faina, in ou batut si apoi in pesmet foarte fin. Se infierbanta o lingura de untura si o lingura de ulei intr-o tigaie. Cand grasimea este foarte fierbinte, se pun snitelele sa se rumeneasca pe o parte, apoi se intorc pe cealalta parte. Dupa ce se rumenesc frumos pe ambele parti, se asaza pe o farfurie fierbinte.
Snitelul vienez se serveste cu mai multe feluri de legume. ca: fasole, mazare, cartofi, piure de spanac, sfecla rosie.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post