Snitel vienez

Una din conditiile de buna reusita e ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor, ci in curmezis. Se taie felii de carne de 1 cm grosime.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne taiata in curmezis fata de fibre
  • sare
  • faina
  • oua
  • ulei
  • unt
  • pesmet

Mod de preparare

Una din conditiile de buna reusita e ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor, ci in curmezis. Se taie felii de carne de 1 cm grosime. Se bat usor cu ciocanul de lemn ca sa se subtieze la jumatate. Se sareaza, se dau prin faina, ou batut in care s-au pus cateva picaturi de ulei, si apoi prin pesmet. Se pune intr-o tigaie o lingura de unt sau untura cu 2 lingurite de ulei. Cand e fierbinte, se pun snitele la prajit.
Se poate servi cu garnitura de legume

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert savarina cu apa de trandafiri si cardamom

Provocarea GastroArt mi-a aprins iar creativitatea, modernizand reteta propusa prin gatirea compozitiei in vasul Rice...

Desert savarina cu apa de trandafiri si cardamom
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide