Snitel vienez

Se fragezesc feliile de carne si se indeparteaza grasimea. Se presar cu sare si se stropesc putin cu apa. Se dau prin ouale batute, faina, dupa aia i

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • lamaie

Mod de preparare

Se fragezesc feliile de carne si se indeparteaza grasimea. Se presar cu sare si se stropesc putin cu apa. Se dau prin ouale batute, faina, dupa aia iar prin oua si la final, prin pesmet. Se prajesc in ulei incins, la 180 de grade Celsius, pana devin aurii. Se servesc cu feliute de lamaie.
Alte retete recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors