Snitel parizian din carne de vita

Pentru snitel parizian din carne de vita antricotul de vita se spala si se taie bucati, carese bat, se sareaza si se condimenteaza cu piper.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • antricot de vita - 500 g
  • faina - 70 g
  • oua - 3 bucati
  • ulei - 150 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru snitel parizian din carne de vita antricotul de vita se spala si se taie bucati, carese bat, se sareaza si se condimenteaza cu piper. Ouale se trec sub jet de apa rece, se sparg intr-un castron si se bat bine. Faina se cerne. Bucatile de antricot se trec prin faina, ou batut si se prajesc in ulei incins.

Snitelul parizian din carne de vita se serveste cald.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors