Snitel parizian din carne de vita

Pentru snitel parizian din carne de vita antricotul de vita se spala si se taie bucati, carese bat, se sareaza si se condimenteaza cu piper.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • antricot de vita - 500 g
  • faina - 70 g
  • oua - 3 bucati
  • ulei - 150 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru snitel parizian din carne de vita antricotul de vita se spala si se taie bucati, carese bat, se sareaza si se condimenteaza cu piper. Ouale se trec sub jet de apa rece, se sparg intr-un castron si se bat bine. Faina se cerne. Bucatile de antricot se trec prin faina, ou batut si se prajesc in ulei incins.

Snitelul parizian din carne de vita se serveste cald.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala