Pentru snitel papricat cu smantana carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru snitel papricat cu smantana carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi, apoi se fierb in apa cu sare. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa si se scot separat. in grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga boia de ardei, faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, 500 ml apa si se fierb cca 15 minute. Se adauga smantana si se fierbe cca 5 minute.
Snitelul papricat cu smantana se serveste cald, cu garnitura de cartofi si patrunjel verde deasupra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala