Snitel papricat cu smantana

Pentru snitel papricat cu smantana carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de porc - 500 g
  • untura/ulei - 100 g (ml)
  • ceapa - 100 g
  • cartofi - 1
  • 5 kg
  • faina - 50 g
  • apa - 500 ml
  • boia de ardei dulce - 1 g
  • pasta de tomate - 50 g
  • smantana - 100 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru snitel papricat cu smantana carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi, apoi se fierb in apa cu sare. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa si se scot separat. in grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga boia de ardei, faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, 500 ml apa si se fierb cca 15 minute. Se adauga smantana si se fierbe cca 5 minute.

Snitelul papricat cu smantana se serveste cald, cu garnitura de cartofi si patrunjel verde deasupra.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors