Snitel palermo din piept de pui

Pentru snitel palermo din piept de pui carnea se spala, se dezoseaza si se portioneaza, dupa care se curata de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • piept de pui - 500 g
  • cascaval - 150 g
  • oua - 3 bucati
  • faina - 50 g
  • ulei - 200 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru snitel palermo din piept de pui carnea se spala, se dezoseaza si se portioneaza, dupa care se curata cascavalul de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas, se bat cu sare si piper si se amesteca cu cascaval ras. Bucatile de piept de pui se trec prin faina, oua (amestecate cu cascaval, sare si piper) si se prajesc in uleiul incins.

Snitelul palermo din piept de pui se serveste cald, cu diferite garnituri din cartofi natur, cartofi prajiti, piure de cartofi si legume.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada din piept de pui

Un mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii!

Rulada din piept de pui
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide