Pentru snitel natur cehoslovac carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Rosiile se spala si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa.
Pentru snitel natur cehoslovac carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Rosiile se spala si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Faina se cerne. Bucatile de carne se trec prin 25g faina dizolvata in 25 ml apa rece, pasta de tomate, 250 ml apa, cimbru, chimen, sare, piper si jiul format de la carne si smantana. Se fierbe cca 8 minute, se strecoara peste carne si se mai fierbe 8 minute. La final, se
adauga vin.
Snitelul natur cehoslovac se serveste cald, cu decor din rosii proaspete.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post