Snitel natur

Se taie carnea de vitel ceva mai groasa. Se da sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in momentul cind trebuie servit la masa. Se lasa sa s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 2 linguri grasime
  • faina
  • unt
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea de vitel ceva mai groasa. Se da sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in momentul cind trebuie servit la masa. Se lasa sa se prajeasca complet o parte si apoi se intoarce, prajind complet si a doua parte, fara sa se mai revina.
Se serveste imediat cu putin unt pe deasupra fiecarei bucati si patrunjel verde tocat fin. Se serveste fierbinte cu garnitura de piure de cartofi, unt si patrunjel verde tocat, cu diferite soteuri de legume sau cartofi fierti intregi opariti cu unt si verdeata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu Vinete (Reteta Video)

Astazi avem reteta de pizza cu vinete, dar o puteti pregati si cu alte legume. Nu doar ca este foarte simplu de facut, dar...

Pizza cu Vinete (Reteta Video)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide