Snitel milanez

Se bate bine carnea, se condimenteaza si se da prin faina, ou, pesmet. Ciupercile se taie felii si se inabusa in putin unt sau ulei. Se prajesc snite

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii pulpa sau cotlet de porc
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de cascaval
  • 200 gr ciuperci
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se bate bine carnea, se condimenteaza si se da prin faina, ou, pesmet. Ciupercile se taie felii si se inabusa in putin unt sau ulei.

Se prajesc snitelele, apoi se pun intr-un vas termorezistent, pe fiecare se pune o felie de sunca, una de cascaval si apoi ciupercile.

Se da la cuptor la foc mare cateva minute.

Eu am mai pus inca putin cascaval deasupra.
Pofta buna!

Reteta Snitel milanez a fost propusa de amalia aa pe forum culinar.ro

Alte retete de snitel gasiti aici:

Snitel de vita cu ierburi aromate,

Snitel de porc cu sos vanatoresc,

Snitel umplut

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare

Daca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide