Pentru snitel international de porc muschiul filé de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin.
Pentru snitel international de porc muschiul filé de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas, se adauga 150 g faina, piper, sare, 200 ml apa si cascaval ras. Bucatile de muschi filé se trec prin 50 g faina, prin compozitia obtinuta din faina dizolvata in apa, oua, cascaval, sare, piper si apoi se trec prin fulgi de porumb. Se prajesc in ulei incins.
Snitelul international de porc se poate servi cu diferite garnituri din legume, piure de cartofi, cartofi prajiti, orez, etc.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala