Snitel in seapa

Se taie si se bate carnea ca pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper. Se dau bucatile prin faina si se prajesc scurt, pe ambele parti. Dup

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de vita (de preferat muschi)
  • 5-6 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 3 ardei grasi (sau gogosari)
  • o canita de faina
  • suc de rosii
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper

Mod de preparare

Se taie si se bate carnea ca pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper. Se dau bucatile prin faina si se prajesc scurt, pe ambele parti. Dupa prajire se pune la scurs pe servete absobante. Se toaca ceapa si usturoiul si se pun la fiert. Dupa ce se inmoaie ceapa se pun ardeii tocati si se lasa si ei la inmuiat. Se lasa totul la foc mic timp de 10 min, dupa care se adauga sucul de rosii. Se lasa la fiert pana se omogenizeaza toate ingredientele, se pune carnea, se mai lasa sa se ingroase sosul si se serveste cald.


Se serveste cu mamaliga sau ca atare.

Alte retete recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors