Se taie si se bate carnea ca pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper. Se dau bucatile prin faina si se prajesc scurt, pe ambele parti. Dup
Se taie si se bate carnea ca pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper. Se dau bucatile prin faina si se prajesc scurt, pe ambele parti. Dupa prajire se pune la scurs pe servete absobante. Se toaca ceapa si usturoiul si se pun la fiert. Dupa ce se inmoaie ceapa se pun ardeii tocati si se lasa si ei la inmuiat. Se lasa totul la foc mic timp de 10 min, dupa care se adauga sucul de rosii. Se lasa la fiert pana se omogenizeaza toate ingredientele, se pune carnea, se mai lasa sa se ingroase sosul si se serveste cald.
Se serveste cu mamaliga sau ca atare.
Alte retete recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post