Pentru snitel Figaro carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. sunca se taie in 5 felii. Morcovii se curata, se spala si se taie felii.
Pentru snitel Figaro carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. sunca se taie in 5 felii. Morcovii se curata, se spala si se taie felii. Creierul se curata de pielite intr-un vas cu apa rece, se spala, se tine 20 de minute intr-un vas cu apa rece, dupa care se fierbe in apa cu morcovi, foi de dafin, otet si sare. Dupa fierbere, se taie bucati. Castravetii se curata de coaja, seminte, se taie felii subtiri (julien), se oparesc, se scurg de apa. Orezul se curata de impuritati, se spala. Faina se cerne. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Se adauga sare. Feliile de sunca se inabusa in unt. Castravetii se inabusa in 25 g untura sau ulei. Orezul se inabusa in 25 g untura sau ulei, se adauga 250 ml apa, sare, piper si se fierbe.
Snitelul Figaro se serveste cald, astfel: bucatile de snitel, deasupra felii de sunca, peste sunca se adauga creier si castraveti. Se presara patrunjel verde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post