Carnea o taiem felii subtiri o spalam si uscam cu hirtie de bucatarie. Ceapa o punem la mixer si o facem piure, apoi adaugam zeama de la lamaie, sare
Carnea o taiem felii subtiri o spalam si uscam cu hirtie de bucatarie.
Ceapa o punem la mixer si o facem piure, apoi adaugam zeama de la lamaie, sare si piperul.
Feliile de carne le adaugam la amestecul de ceapa si lamaie si le lasam la marinat pentru cel putin 30 de minute,eu tot timpul le las o ora.
Cu cat sta mai mult cu atit devin mai gustoase. Amestecam bine sa fie acoperite toate feliile cu piureul de ceapa.
Intre timp cit puiul sta la marinat, batem bine 2 oua, eu adaug si 2 linguri de lapte la oua, apoi faina si pesmetul le punem in 3 farfurii. Scortisoara o adaugam la pesmet si amestecam bine.
Dam puiul prin faina,apoi ou si la urma pesmet. Il prajim in ulei bine incins pina se rumeneste bine, apoi il asezam pe hirtie de bucatarie sa absoarba din uleiul de la prajit.
Il puteti servi cu cartofi prajiti, orez sau garnitura preferata.
Pofta buna!
Reteta Snitel egiptean a fost propusa de sarah_nc pe forum culinar.ro
Alte retete de snitel gasiti aici:
Snitel de vita cu ierburi aromate,
Snitel de porc cu sos vanatoresc,
Snitel umplut
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios