Snitel din carne tocata

Se amesteca carnea tocata cu smantana, oul, pesmetul, sarea si piperul. Din pasta obtinuta se ‘intind’ 3 foi potrivite pentru tava. Ciupe

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g carne tocata
  • 1/8 l smantana
  • 1 ou
  • 4 linguri pesmet
  • 150 g ciuperci
  • 3 linguri unt
  • 300 g spanac
  • 2 linguri cascaval razuit
  • nucsoara macinata
  • 1 lingura ulei
  • sos chilli
  • masline

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu smantana, oul, pesmetul, sarea si piperul. Din pasta obtinuta se ‘intind’ 3 foi potrivite pentru tava. Ciupercile curatate se taie, dupa care se prajesc putin in unt. Se spala si se curata spanacul si se caleste in untul ramas. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si se amesteca cu cascavalul razuit. Foile din carnea tocata se asaza in tava, intre ele se pun ciuperci si spanac. Se preseaza usor si se ung cu ulei. Se baga la cuptorul incins.
Alte retete mincare recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors