Pentru aceasta reteta aveti nevoie de cartofi, ceapa, castraveti, smantana, muschi de vitel, faina, oua si unt.
Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare, timp de 25 de minute. Se scurg, apoi se lasa la racit, se taie felii si se acopera cu supa. Se adauga 4 linguri de otet, piper, zahar si sare dupa gust, apoi ceapa, uleiul si se lasa la marinat 30 de minute. Castravetele se taie felii, se sareaza si se toarna peste el un dressing format dintr-o lingura otet, suc de lamaie, sare, piper, putin zahar si smantana. Se amesteca bine si se pune la rece. Carnea se bate cu ciocanul de carne, se sareaza, se pipereaza si se da prin faina, ou batut si pesmet. Se pune apoi la rumenit in ulei incins, pe ambele parti. Frunzele de fetica se amesteca impreuna cu cartofii si se condimenteaza.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Legume la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post