Snitel de pui cu mustar, pesmet si sos de soia este un delicios fel principal care se pregateste in mai putin de o ora.
Snitel de pui cu mustar, pesmet si sos de soia este un delicios fel principal care se pregateste in mai putin de o ora. Se spala pieptul de pui se sterge cu o carpa curata si se taie in feli subtiri. Se amesteca intr-un castron 3 lingurite de mustar, mierea si 2 linguri de ulei. La sosul de soia se pune piper, un varf de cutit de busuioc; cimbru si condiment de pui se amesteca. Se lasa bucatile de pui in catron la maceriat in amestecul cu mustar si miere 30 de minute. Se pune fiecare felie de pui prin pesmet si se pune pe o farfurie. Se prajesc in ulei incins pe fiecare parte.
Se pune pe o farfurie intinsa se taie 2 rosii feli rotunde se spala mararul se orneaza farfuria pofta buna.Sunt foarte bune snitelele de pui cu mustar, pesmet si sos de soia si tare gustoase.
Mi-ar fi de folos o tigaie de teflon de la Kitchen Shop ca sa nu se lipeasca mincarea pregatita si sa folosesc mai putin ulei.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post