Snitel de porc Praga

Pentru snitel de porc Praga carnea de porc se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. sunca presata se taie felii subtiri. Morcovii se curata, se spala.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de porc (filé) - 600 g
  • sunca presata - 150 g
  • ulei - 300 ml
  • oua - 2 bucati
  • faina - 100 g
  • pesmet - 150 g
  • cartofi - 700 g
  • ceapa - 200 g
  • mazare conserva - 200 g
  • morcovi - 300 g
  • mustar - 30 g
  • maioneza - 100 g
  • lamaie - 50 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru snitel de porc Praga carnea de porc se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. sunca presata se taie felii subtiri. Morcovii se curata, se spala, se fierb in apa cu sare si se taie cuburi mici. Cartofii se spala, se fierb in coaja in apa cu sare, se scurg de lichid, se curata de coaja si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Mazarea se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Lamaia se spala si se taie rondele. Pe fiecare bucata de carne se aseaza cate o felie de sunca presata, se pliaza, apoi se trec prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei. Morcovii si cartofii se amesteca cu maioneza, sare, mustar, ceapa si mazare.

Snitelul de porc Praga se serveste cald, cu garnitura de legume si felii de lamaie deasupra.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala