Pentru snitel de porc cu sos de lamaie carnea se spala, se portioneaza, se bate putin, se sareaza si se trece prin faina. Lamaia se spala, din lamaie se extrage sucul.
Pentru snitel de porc cu sos de lamaie carnea se spala, se portioneaza, se bate putin, se sareaza si se trece prin faina. Lamaia se spala, din jumatate de lamaie se extrage sucul, iar cealalta jumatate se taie felii. Carnea se aseaza intr-o tava cu 70 g untura sau ulei si se frige la cuptor. Faina dizolvata in 100 ml apa rece se inabusa in 70 g untura sau ulei, se adauga apa necesara fierberii si se amesteca continuu pentru a nu se forma aglomerari. in sosul format se adauga snitelele, smantana, sarea si se fierb impreuna. Cand carnea este fiarta, se adauga suc de lamaie.
Snitelul de porc cu sos de lamaie se serveste cald, cu decor de felii de lamaie si diferite garnituri din orez, paste fainoase, etc.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala